Konya Karatay’da ‘birimler arası’ futbol turnuvası


KONYA (İGFA) – Karatay Belediyesi’nde klâsik hale gelen Üniteler Ortası Futbol Turnuvası, bu yıl da coşkulu bir başlangıç yaptı.

Turnuva, belediye çalışanları ortasındaki dayanışmayı ve dostluk bağlarını güçlendirmenin yanı sıra futbolun birleştirici gücüyle çalışanları bir ortaya getirmeyi hedefliyor.

Futbolun hem fizikî hem de mental sıhhate olan olumlu tesirlerini vurgulayan tertip, iştirakçilere ağır iş temposundan bir nebze olsun uzaklaşma fırsatı sunuyor. Turnuva, rekabetin ötesinde, çalışanlar ortasında daha yakın bağlar kurmayı ve grup ruhunu geliştirmeyi de amaçlıyor.

Karşehir Halı Sahası’nda başlayan çabalar kapsamındaki turnuvada belediye bünyesindeki ünitelerin çalışanından oluşan 14 kadro gayret ediyor. Yedeklerle birlikte 196 çalışanın yer aldığı turnuva, 13 Kasım’a kadar devam edecek.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, artık klasik hale gelen Karatay Belediyesi Üniteler Ortası Futbol Turnuvası’nın üniteler ortasında dayanışmayı arttırdığına dikkat çekti.
Sporun insanları bir ortaya getiren ve motive eden üniversal bir lisan olduğuna dikkat çeken Lider Hasan Kılca; “Birimler Ortası Futbol Turnuvamızı klâsik hale getirdik. Hayli çekişmeli ve keyif dolu anların yaşandığı turnuvaya katılan tüm gruplarımıza ve mesai arkadaşlarıma muvaffakiyetler diliyorum. Karşılaşmaların tatlı rekabet ve dostluk içinde geçmesi bizleri memnun ediyor. Bu turnuva, yalnızca spor yapmakla kalmayıp, birebir vakitte ünitelerimiz ortasında dayanışmayı artırıyor ve hepimize büyük bir moral kaynağı oluyor. Turnuvamızda çaba edecek tüm gruplarımıza muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir